divendres, 30 de març de 2007

pàgines en blanc


He acabat un llibre, ara és quan es barreja aquella sensació de descans per haver arribat al final i saber com ha acabat i la sensació de que ja està; ja no hi ha res més que llegir, has passat l’última pàgina.

Però en la vida no hi ha un únic llibre, avui és el dia en que començo un nou llibre. Pàgines desconegudes passant davant meu, incògnites per descobrir, noves sensacions i aventures diferents per viure. Un nou món s’obre davant meu i per fi sóc capaç de veure’l.

Tanco la contraportada del llibre que fins ara havia estat la meva vida i m’adono que una portada encara per il•lustrar m’està esperant, ha arribat el moment, avui és el primer dia de la resta de la meva vida, i cada dia serà el primer dia, només cal deixar-se portar pel vent, deixar que la pluja ens netegi el mal cos i que el sol ens eixugui les gotes amb la seva calor.

Avui he obert el llibre de la meva vida, pàgines en blanc encara per escriure que em portaran per camins d’alegria, de tristes, d’aventura i frustracions que encara no conec però pels quals ja estic preparada!

Avui comença la resta de la meva vida. La resta que encara està per escriure!